Henk Hartzema

Henk is oprichter en directeur en opgeleid aan de TU in Delft. Hij was tot 2002 partner in West 8 landscape architects & urban planners. Ook vormde hij samen met Edzo Bindels, Ruurd Gietema and Arjan Klok een stedenbouwkundig onderzoeksteam. In dit verband won hij de Rotterdam Maaskantprijs voor jonge architecten in 1999.

Download CV

Anne Zekveld

Anne is architect en zij is na haar afstuderen in 2003 direct aan de slag gegaan als projectleider en ontwerper bij Studio Hartzema. Ze heeft gewerkt op diverse schaalniveaus voor meerdere projecten zoals bijvoorbeeld de VU-Vumc campus, Ledeboer en momenteel de Huidekoperstraat.

Daarnaast is ze gastdocent geweest in het ontwerpatelier van BSc1 aan de TU Delft.

Federica Francalancia

Federica is assistent ontwerper en verhuisd in 2011 naar Rotterdam waar ze is gestart bij Studio Hartzema als stagiaire tijdens het onderzoek voor haar afstudeerscriptie in Architectuur (Universiteit van Architectuur in Ferrara in samenwerking met de TU Delft). Vanaf dat moment is ze betrokken bij de meeste projecten van het kantoor en ontwikkelt ze haar ontwerp- en grafische vaardigheden. Ze is nu vooral betrokken bij het stedenbouwkundig plan voor het Leiden Bio Science Park.

 

Yorma Wolters

Yorma is assistent ontwerper en is in april 2017 gestart bij Studio Hartzema. In juli 2016 studeerde ze af in de Master Architecture aan de Techniche Universiteit van Eindhoven. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan als assistent ontwerper bij WakkerArchitecten. Yorma werkt momenteel aan De Oude Tempel in Soesterberg. Bij Studio Hartzema wil ze zichzelf verder ontwikkelen in zowel haar ontwerpvaardigheden als in haar kennis over het realiseren van een project.

 

Selectie werken

Stefanie de Klerk

Stefanie is office manager, zij is met bijna 20 jaar ervaring in ondersteunende functies bij bedrijven in de financiële en facilitaire sector begin 2015 gestart bij Studio Hartzema. Zij houdt zich bezig met alles dat achter de schermen nodig is om het bureau te laten draaien.

Dylan van Wel

Dylan vervult sinds september 2017 de functie van assistent ontwerper bij Studio Hartzema. Naast zijn werkzaamheden voor het bureau is hij bezig met de masteropleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam. Dylan is een conceptueel denker met een brede technische achtergrond. Hij wil bij Studio Hartzema zijn ontwerpvaardigheden verder ontwikkelen.

Davide Vangeli

Davide is in 2018 afgestudeerd met een master in architectuur aan de Polytechnische School van Genua, Italië. In september 2018 is hij als stagiair bij Studio Hartzema begonnen. Tijdens zijn stage wil hij zijn architectuur- en ontwerpcapaciteit verbeteren en zijn ervaring in het veld verder ontwikkelen. Davide is ook geïnteresseerd in de publicatie van architectuurartikelen en onderzoeken. In 2016 heeft hij samen met de Universiteit van Genua een bijdrage geleverd aan de publicatie over steden en infrastructuur in Kenia.

 

Sába Schramkó

Na haar BSc in Architectuur aan de Universiteit van Strathclyde (Glasgow) met een internationale uitwisseling bij UTS (Sydney), heeft Sába werkervaring opgedaan met internationale projecten en wedstrijden bij Studio Akkerhuis Architects (Parijs). Begin 2019 is ze gestart als assistent ontwerper bij Studio Hartzema. Ze studeerde in 2018 af met een MSc-diploma in architectuur aan de TU Delft. Sába is vooral geïnteresseerd in het integreren van sociale, ecologische en economische perspectieven om veerkrachtige ontwikkeling te bereiken.

Aikaterina Myserli

Aikaterina heeft een B.Sc.en M.Sc. in architectuur en bouwkunde van de Aristoteles Universiteit in Thessaloniki. In 2018 rondde ze haar tweede Master in Urbanism aan de TU Delft af. In de afgelopen vijf jaar heeft ze gewerkt als architect, stedenbouwkundige en onderzoeker in Griekenland, China, Argentinië en Italië en ze werkt momenteel bij Studio Hartzema als ontwerper. Verder is Aikaterina auteur van verschillende papers en studies over openbare ruimte, klimaatverandering en veerkrachtige stedenbouw. Haar verdere interesses omvatten duurzaamheid, groen ondernemerschap en milieueconomie.

 

Laura Bruscia

Laura is een Bachelorstudent aan de Academie van Architectuur in Mendrisio, Zwitserland. Ze trad in januari 2018 toe tot het Studio Hartzema-team als stagiair, na een opegedane werkervaring in Melbourne. Laura wil graag haar ontwerpvaardigheden oefenen en verbeteren door de realisatie en ontwikkeling van echte projecten. Haar doel is om meer te leren over stedenbouw en andere architectuurgebieden voordat ze haar architectuuropleiding afrond en haar carrière begint.

Pim Heikoop

Pim is sinds februari 2019 assistent ontwerper bij Studio Hartzema. Daarbij volgt hij, naast zijn werkzaamheden voor het bureau, de master Stedenbouw aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Pim is geïnteresseerd in de gelaagdheid van stedenbouw en de impact van een stedenbouwkundig ontwerp op klein schaalniveau. Bij Studio Hartzema hoopt hij zijn beeldende-, en ontwerpvaardigheden verder te ontwikkelen.

Samenwerkingen

Dirk van de Pol

Voor het project Nieuweroord in Leiden en het project De Oude Tempel in Soesterberg werken we samen met Dirk van de Pol. Dirk is architect/eigenaar van Bo2.rotterdam. Begonnen aan de TU Delft en daarna 14 jaar leiding gegeven aan de ontwerpafdeling van Bo2 in Tilburg. Hij heeft meerdere prijswinnende ontwerpen op zijn naam en werkt op het schaalniveau van stad tot interieur. Recente projecten zijn de faculteit Health aan de Universiteit Twente (Team T) en het Hoofdkantoor van Agio te Duizel.

 

 

 

 

 

Selectie werken