Henk Hartzema

Henk is oprichter en directeur en opgeleid aan de TU in Delft. Hij was tot 2002 partner in West 8 landscape architects & urban planners. Ook vormde hij samen met Edzo Bindels, Ruurd Gietema and Arjan Klok een stedenbouwkundig onderzoeksteam. In dit verband won hij de Rotterdam Maaskantprijs voor jonge architecten in 1999.

Download CV

Anne Zekveld

Anne is architect en zij is na haar afstuderen in 2003 direct aan de slag gegaan als projectleider en ontwerper bij Studio Hartzema. Ze heeft gewerkt op diverse schaalniveaus voor meerdere projecten zoals bijvoorbeeld de VU-Vumc campus, Ledeboer en momenteel de Huidekoperstraat.

Daarnaast is ze gastdocent geweest in het ontwerpatelier van BSc1 aan de TU Delft.

Federica Francalancia

Federica is assistent ontwerper en verhuisd in 2011 naar Rotterdam waar ze is gestart bij Studio Hartzema als stagiaire tijdens het onderzoek voor haar afstudeerscriptie in Architectuur (Universiteit van Architectuur in Ferrara in samenwerking met de TU Delft). Vanaf dat moment is ze betrokken bij de meeste projecten van het kantoor en ontwikkelt ze haar ontwerp- en grafische vaardigheden. Ze is nu vooral betrokken bij het stedenbouwkundig plan voor het Leiden Bio Science Park.

 

Yorma Wolters

Yorma is assistent ontwerper en is in april 2017 gestart bij Studio Hartzema. In juli 2016 studeerde ze af in de Master Architecture aan de Techniche Universiteit van Eindhoven. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan als assistent ontwerper bij WakkerArchitecten. Yorma werkt momenteel aan De Oude Tempel in Soesterberg. Bij Studio Hartzema wil ze zichzelf verder ontwikkelen in zowel haar ontwerpvaardigheden als in haar kennis over het realiseren van een project.

 

Stefanie de Klerk

Stefanie is office manager, zij is met bijna 20 jaar ervaring in ondersteunende functies bij bedrijven in de financiƫle en facilitaire sector begin 2015 gestart bij Studio Hartzema. Zij houdt zich bezig met alles dat achter de schermen nodig is om het bureau te laten draaien.

Sujana VillafaƱe

Sujana, is een masterstudent aan de Tsjechische Technische Universiteit in Praag, met de richting Architectuur en Urbanisme. Ze kwam in juni 2017 naar Rotterdam om als stagiaire bij Studio Hartzema enthousiast aan de slag te gaan met als doel om van het team te leren en om haar architecturale en stedelijke planning verder te ontwikkelen.

Jasper de Wert

Jasper is assistent ontwerper en is begin 2017 gestart bij Studio Hartzema. Na de kunstacademie studeerde hij architectuur bij de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft, waar hij eind 2016 zijn Master voltooide. Hij studeerde af in de studio Global Housing, waarbij de focus lag op ontwerp en onderzoek. Jasper werkt voornamelijk aan project Nieuweroord, terwijl hij zijn beeldende en ontwerpende vaardigheden verder ontwikkelt.

Selectie werken