Henk Hartzema

Henk is oprichter en directeur en opgeleid aan de TU in Delft. Hij was tot 2002 partner in West 8 landscape architects & urban planners. Ook vormde hij samen met Edzo Bindels, Ruurd Gietema and Arjan Klok een stedenbouwkundig onderzoeksteam. In dit verband won hij de Rotterdam Maaskantprijs voor jonge architecten in 1999.

Download CV

Anne Zekveld

Anne is architect en zij is na haar afstuderen in 2003 direct aan de slag gegaan als projectleider en ontwerper bij Studio Hartzema. Ze heeft gewerkt op diverse schaalniveaus voor meerdere projecten zoals bijvoorbeeld de VU-Vumc campus, Ledeboer en momenteel de Huidekoperstraat.

Daarnaast is ze gastdocent geweest in het ontwerpatelier van BSc1 aan de TU Delft.

Federica Francalancia

Federica is assistent ontwerper en verhuisd in 2011 naar Rotterdam waar ze is gestart bij Studio Hartzema als stagiaire tijdens het onderzoek voor haar afstudeerscriptie in Architectuur (Universiteit van Architectuur in Ferrara in samenwerking met de TU Delft). Vanaf dat moment is ze betrokken bij de meeste projecten van het kantoor en ontwikkelt ze haar ontwerp- en grafische vaardigheden. Ze is nu vooral betrokken bij het stedenbouwkundig plan voor het Leiden Bio Science Park.

 

Yorma Wolters

Yorma is assistent ontwerper en is in april 2017 gestart bij Studio Hartzema. In juli 2016 studeerde ze af in de Master Architecture aan de Techniche Universiteit van Eindhoven. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan als assistent ontwerper bij WakkerArchitecten. Yorma werkt momenteel aan De Oude Tempel in Soesterberg. Bij Studio Hartzema wil ze zichzelf verder ontwikkelen in zowel haar ontwerpvaardigheden als in haar kennis over het realiseren van een project.

 

Selectie werken

Stefanie de Klerk

Stefanie is office manager, zij is met bijna 20 jaar ervaring in ondersteunende functies bij bedrijven in de financiële en facilitaire sector begin 2015 gestart bij Studio Hartzema. Zij houdt zich bezig met alles dat achter de schermen nodig is om het bureau te laten draaien.

Hugo Plat

Hugo is een student aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie. In augustus 2017 is hij gestart met zijn stage bij Studio Hartzema. Van jongs af aan is hij al geïnteresseerd in architectuur en het stedelijk weefsel, dit uitte hij dan ook in tekeningen met eigen ontwerpen. Hij hoopt als derdejaarsstudent zijn beeldende- en ontwerpvaardigheden uit te breiden en te leren over de ins and outs van het vakgebied.

 

Monika Michalska

Monika is een masterstudent architectuur aan de Universiteit van Technologie van Poznan uit Polen. Monika heeft er een half jaar voor uitgetrokken om ​​nieuwe ervaringen op te doen in projecten gericht op architectuur. Ze hoopt dat het werk bij Studio Hartzema haar inspiratie geeft voor haar toekomstige loopbaan. Monika is geïnteresseerd in woningbouw en interieurontwerp.

 

Dylan van Wel

Dylan vervult sinds september 2017 de functie van assistent ontwerper bij Studio Hartzema. Naast zijn werkzaamheden voor het bureau is hij bezig met de masteropleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam. Dylan is een conceptueel denker met een brede technische achtergrond. Hij wil bij Studio Hartzema zijn ontwerpvaardigheden verder ontwikkelen.

Cecilia Bandera

Cecilia is een bachelor student aan de Academie van Architectuur in Mendrisio, Zwitserland. Zij is in oktober 2017 naar Rotterdam gekomen om als stagiaire bij Studio Hartzema aan de slag te gaan. In haar stage periode wil ze haar vaardigheden op het gebied van architectuur verder ontwikkelen en wil ze meer leren over het realiseren en ontwikkelen van een project.

Brenda Zuijdervliet

Brenda is in november 2017 gestart bij Studio Hartzema als assistent ontwerper stedenbouw. Ze is net afgestudeerd als ruimtelijk ordenaar en planoloog en wil graag haar enthousiasme voor stedenbouw in haar loopbaan uitoefenen. Ze is geïnteresseerd in stedelijke ontwikkeling, landschaparchitectuur en klimaatadaptatie. Ze hoopt bij Studio Hartzema haar kennis en ontwerpvaardigheden verder te kunnen ontwikkelen.